Hankkija Oy Hankkija Oy

Hankkija – pieniin ja suuriin hankintoihin Hankkija on uraauurtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnis...sä. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. Hankkija tarjoaa kaikki tuotantotarvikkeet maatilojen käyttöön. Hankkijan valikoimiin kuuluvat sertifioidut siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet ja ammattipuutarhaviljelytarvikkeet. Suomen suurimpana viljanostajana Hankkija etsii käyttökohteet ja markkinat Suomessa tuotetulle viljalle ja muille viljelykasveille. Hankkija vie myös vuosittain merkittäviä määriä suomalaista viljaa ulkomaille. Kotieläintuottajille Hankkijan valikoimiin kuuluvat kaikki eläinten ruokintaan ja hoitoon liittyvät rehut ja tarvikkeet. Suomen Rehu on Hankkijan rehuvalmistuksen tunnus. Rehuja valmistetaan Turun, Seinäjoen, Kotkan ja Säkylän tehtailla. Hankkijan rehuja viedään yli 30 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Skandinavia, Baltia ja muu Eurooppa. Maatilalla ja koneurakoinnissa sopivat ja toimivat koneet ovat tärkeitä työn sujumiseksi. Hankkijan valikoimiin kuuluvat traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja ympäristönhoitokoneet. Olennaisena osana konekauppaan kuuluvat huolto- ja korjaustoiminnot. Hankkijalla on 80 sopimushuoltajan verkosto ympäri maata. Varaosia ja tarvikkeita myydään Hankkijan myymälöissä. Hankkija palvelee myös laajalla hevostuotteiden, lemmikkieläintuotteiden ja puutarhan valikoimallaan. Hankkijan myymälöitä ja konekeskuksia on ympäri Suomea - löydät ne sivustoltamme. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy. Hankkijalla työskentelee 1000 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 729 miljoonaa euroa. Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja Youtubesta. Käytämme aihetunnisteita #hankkija ja #töissähankkijalla. Read more

 • Retail
 • Headquarters

  Hyvinge, Uusimaa, Finland,

 • Contact

  Unlock contact

 • Linkedin

 • Company Size

  1,000 - 4,999

 • Stock Symbol

  N/A

 • Website

  hankkija.fi

 • Type

  Private

Hankkija Oy Technology Stack

Find prospects by the technologies they use. Use this section to learn more about the key technologies and tools used by Hankkija Oy and how they affect the user interaction and engagement with the company. Explore 41 technologies across 12 categories used by Hankkija Oy

JavaScript
Yes, I use this too
No, I don't use this

JavaScript is the programming language of HTML and the Web.

RequireJS
Yes, I use this too
No, I don't use this

RequireJS is a JavaScript file and module loader. Using a modular script loader like Requi...

jQuery
Yes, I use this too
No, I don't use this

jQuery is a cross-platform JavaScript library designed to simplify the client-side scripti...

Font Awesome
Yes, I use this too
No, I don't use this

Font Awesome makes it easy to add vector icons and social logos to their website.

ASP.NET
Yes, I use this too
No, I don't use this

ASP.net is an open source framework for building web applications and services with .NET a...

Modernizr
Yes, I use this too
No, I don't use this

Modernizr is a JavaScript library which is designed to detect HTML5 and CSS3 features in v...

Employee Profile

Are you looking for the decision-makers at Hankkija Oy?
Get their email address, phone numbers, and other details from Linkedin or any website. Install and uncover Hankkija Oy’s employee details in less than 30 secs.

Sign-up for 6sense Revenue AI™ for Sales

To find emails, direct dials, and more for prospects across the web.

FAQ

Explore frequently asked questions about Hankkija Oy’s business, including founding details, header quarters, information on technology stack, industry listing, and other details.

What is Hankkija Oy's official website?

The official website of Hankkija Oy is hankkija.fi You can find their contact number, email address, and headquarters by clicking here.

How many employees are working at Hankkija Oy?

6sense keeps track of 1,000 - 4,999 employees who are working at Hankkija Oy. You can find more about their employees through LinkedIn or their website using 6sense Chrome Extension. Also, check out the jobs and hiring category at Hankkija Oy mentioned earlier on this page to identify which sector the company is growing.

What industry is Hankkija Oy in?

Hankkija Oy is in the industry of Retail.

What is Hankkija Oy's tech stack?

The top technologies used by Hankkija Oy are JavaScript , RequireJS and jQuery . You can also explore 41 technologies across 12 categories used by Hankkija Oy mentioned earlier on this page.

Where are Hankkija Oy's headquarters?

Hankkija Oy headquarters are at Hyvinge, Uusimaa, Finland. To know the exact address unlock now.